original-dermaroller
Dermaroller - Az orvosi tűkezelés

Az orvosi tűkezelés egy minimálisan invazív kezelési eljárás, amely javítja a bőr szerkezetét. Kitűnő módja hegek, pattanás sebek és terhességi csíkok (skiák) kezelésének. A Dermaroller egy orvosi görgő, amelynek fej mérete 10 és 20 mm közötti. A görgő fejen általában sterilizált tűk vannak, amelyek mérete 0,2 mm és 2,5 mm között változik. Ezt az orvosi kezelést kizárólag erre kiképzett orvosok és ezek klinikai munkatársai végezhetik. A görgők egyszer használatosak. Fontos megemlíteni, hogy ezen orvosi eszközök csak orvosoknak és orvosi praxisoknak szállíthatók.

Mivel az arcbőr átlagos vastagsága 1,5 mm, ennél nem nagyobb tű hosszúság nem ajánlott (kivéve az égési hegek kezelését). A 0,2 mm-es vagy hosszabb tűvel végzett orvosi tűkezelés fájdalmas ezért a kezelendő bőrfelületnél előzőleg helyi érzéstelenítést kell alkalmazni a kényelmetlenség csökkentése érdekében. A helyi érzéstelenítést általában érzéstelenítő krém felvitelével lehet elérni.

A bőr vastagsága származástól függően változik, archoz 0,2 – 1,5 mm közötti hosszú tűket ajánlunk.

Ezek az alábbi bőr problémákra alkalmasak:

  • Atrófiás hegek, pattanásos hegek, striák

Az optimális eredmények eléréséhez 2-3 kezelés szükséges és ajánlott 8-10 hetes időtartamra.

A DermaStamp kifejezetten apró és egyedi hegek kezelésére szolgál. Ezért a hegek kezelése általában néhány perc alatt elvégezhető.