FillMed Art Fillers

Az injektálható hialuronsavas töltőanyagok a bőr öregedése, ráncosodása és megereszkedése ellen használatos orvostechnikai eszközök, amelyek arra lettek tervezve, hogy kisimítsák a különböző mélységű ráncokat a felszínes finom ráncoktól a mély ráncokig, teltebbé tegyék az ajkakat, és, hogy kialakítsák és/vagy helyreállítsák az arc volumenét és kontúrjait.
A Fillmed Laboratories Art Fillers termékcsalád a Fillmed saját laboratóriumában készül Franciaországban és megfelel a legmagasabb biztonsági és szakmai elvárásoknak.
A hialuronsavas töltőanyagok piacán betöltött kiemelkedő szerepét különleges innovációjának, a Tri-Hyal® technológiának köszönheti, amely háromféle hialuronsav rugalmas összekapcsolásával egyedülálló hatékonyságú anyagot hozott létre. E technika megfelelő kombinálásával alakították ki.
Az Art Filler anyagokat magas fokú tolerabilitás és nagy teljesítmény jellemzi, 18 hónapon túl is bizonyítottan megtartja korrekciós hatását és bizonyítottan megsokszorozza a kollagén termelődés mértékét a bőrben, fokozza a rugalmas rostok szintézisét. Nem képez gyulladt csomókat a bőrben és lidokain tartalmának köszönhetően szinte fájdalommentessé teszi a kezeléseket. Formázó, térfogatnövelő és kisimító képességének köszönhetően sokrétűen használható hialuronsavas töltőanyag, mely négyféle változatban kapható.

Art Filler® csúcsminőségű formálás és korrekció

TRI-HYAL INNOVÁCIÓ

3 HIALURONSAV – TERMÉSZETES RUGALMAS ÖSSZEKAPCSOLÓDÁS
3-féle hialuronsav, 3-féle korrekciós hatás
(formázás, térfogatnövelés, elsimítás) – megfelelő formálhatóság

4 KÖNNYEN FORMÁLHATÓ ALAPANYAG

AZ ÖSSZES BEFECSKENDEZÉSI PONTHOZ ILLIK
Optimalizált alapanyag, amelyet úgy alakítottak ki, hogy az összes befecskendezési ponthoz illeszkedjen: felületes vonalak, ajkak, közepes és mély ráncok, térfogat feltöltés.
NAGY TELJESÍTMÉNY ÉS TOLERABILITÁS

18 HÓNAPON TÚL IS BIZONYÍTOTT

A korrekció 18 hónap után is tartós marad, nincsenek gyulladásos csomók.

BIZONYÍTOTT SZÖVETKÉPZŐ AKTIVITÁS

KOLLAGÉN- + RUGALMASROST-TERMELÉS**
Az első olyan hialuronsavas feltöltő, amely bizonyítottan
megsokszorozza a kollagéntermelést (dermális magas
frekvenciájú ultrahangos mérés alapján) és a rugalmas rostok
szintézisét (bőr explantátumokon mérve)

OPTIMÁLIS KÉNYELEM – A MEGFELELŐ BEFECSKENDEZÉS
ÉLMÉNYÉÉRT
0,3%, lidocaint tartalmazó termékek, kiváló
befecskendezhetőség, kézreálló fecskendő

EURÓPÁBAN GYÁRTOTT:
FILLMED LABORATOIRES MANUFACTURING
A LEGMAGASABB FOKÚ MINŐSÉG ÉS BIZTONSÁG
ISO 14 644, ISO 13 485 Nemzetközi Standard

Fine linesUniversalLipsVolume
Fine LinesUniversalLipsVolume
IndicationFine linesMedium to deep wrinkles, lipsLip volume and contourVolume and oval
Ha concentration20 mg/ml25 mg/ml25 mg/ml25 mg/ml
Ratio very long / long chains+++++++++++
Cross-Linking rate+++++++++++
% free HA++++++++++
Lidocaine0.3%0.3%0.3%0.3%
Volume of Syringe2 x 1 ml2 x 1.2 ml2 x 1 ml2 x 1.2 ml
Needle4 x 30 G4 x 27 G4 x 27 G4 x 27 G
Fine Lines finom ráncokra

Fine Lines - Puha és kisímító

Finom és felületes ráncok

A Fine Lines a Fillmed Art Fillers termékcsalád legkönnyedebb anyaga, mely 20mg/ml hialuronsavat tartalmaz. Ebben az anyagban kisebb mennyiségű a keresztkötött hialuronsav és nagyobb mennyiségű a szabadkötésű hialuronsav, ezáltal ez az anyag nem csak kisebb volumenpótlásra, hanem nagymértékű hidratálásra is képes. Puha anyag, amely a bőrfelszínt gyönyörűen kisimítja, ennek köszönhetően ideális a finom, felületi ráncokhoz. Kiválóan alkalmas a szemkörnyék kezelésére, glabella töltésre, karikatöltésre, az úgynevezett cigaretta ráncok feltöltésére. A Fine Lines-t használjuk továbbá az orcák pókhálószerű ráncaira is, illetve szájkörnyéki finom ráncokra a BioNutriLift és BioNutriLips kezelések részeként (NCTF 135HA-val kombinálva).

Art filler közepes és mély ráncokra

Universal - Polivalens feltöltő

Közepes és mély ráncok

Az Universal – ahogyan a neve is indikálja – a Fillmed Art Fillers termékcsalád univerzálisan felhasználható tagja, amely 25mlg/ml hiraluronsavat tartalmaz és a dermisz középső részébe javasolt beadni a közepes és mély ráncok kezelésére. Ideális a nazolabiális redőkbe és a marionett ráncokba, amennyiben a ráncokat mimika okozza és kis-vagy közepes mértékű a volumenveszteség. Szintén alkalmas az ajkak töltésére, a Lips-hez képest kissé lágyabb konzisztenciája. Ebben az anyagban a szabadkötésű hialuronsav és a keresztkötött hialuronsav egyenlő arányban van, így hidratál, ugyanakkor már nagyobb térfogatnövelő hatással bír, mint a Fine Lines. Rugalmas, közepesen kemény anyag, amely a beadását követően kiválóan formázható. Ez az anyag 2×1,2ml-es kiszerelésben kapható, így a szokottnál nagyobb mennyiséggel gazdálkodhat az orvos.

Lips - Térfogatnövelő & formázható

Ajak kontúr és térfogat

A Fillmed Art Fillers termékcsalád ajkakra készített tagja, amellyel kialakíthatjuk, formázhatjuk az ajkak kontúrját és növelhetjük azok térfogatát. A Lips 25mg/ml hialuronsavat tartalmaz, közepes mennyiségű szabadkötésű hialuronsavval, valamint nagyobb mértékű keresztkötött hialuronsav tartalommal, így az Universalhoz képest kisebb kissé sűrűbb anyag, amely kiválóan alkalmas az ajkak feltöltésére, tovább tartós marad. Rugalmas, formázható anyag, a beadást követően könnyen elmasszírozható a beadási területen.

Art filler térfogat feltöltő

Volume - Térfogatnövelő & formázó

Térfogat Feltöltés

A Fillmed Art Fillers termékcsalád legerősebb tagja, amely 25mg/ml hialuronsavat tartalmaz, akárcsak az Universal, ugyanakkor a benne lévő keresztkötött hialuronsav aránya maximális, a szabadkötésűé pedig minimális, így nagy térfogatnövelő képességgel rendelkezik. Keményebb, mégis rugalmas konzisztenciájú anyag, amely a betöltésnél ott marad, ahová beinjektálásra került. Ezen tulajdonságának köszönhetően képes visszaadni az arc volumenét nagyobb mértékű térfogatveszteség esetén is. Az arc szobrásza, kiemelhetőek vele a járomcsontok, élesebbé tehetjük az arckontúrt, emelhetünk vele az arcon (pl. 3 pontos emelés). Kiemelkedő tulajdonsága továbbá, hogy 2x 1,2ml-es kiszerelésben kapható, és e tulajdonsága remekül kihasználható például a 3 pontos arcemelésnél, mivel ez a mennyiség osztható 3-al, így sokkal könnyebb egyenletesen elosztani 6 pontba. Nagy mértékű volumenveszteség esetén ajánlott a nazolabiális redők feltöltésére is.