CELL SAVER ELITE+ készülék

A HAEMONETICS amerikai vállalat CELL SAVER ELITE+ készüléke ideális választás sebészeti centrumok számára, amennyiben betegeik autotranszfúzióját a legmagasabb szakmai színvonalon kívánják megoldani. Közepes- és jelentős vérvesztéssel járó sebészeti beavatkozások alatt, a perioperatív szakban a betegek saját friss vérüket kapják vissza – az allogén vértranszfúzió ezzel elkerülhetővé válik.

A CELL SAVER ELITE+ betegközpontú, felhasználóbarát és költséghatékony módját biztosítja az autotranszfúziónak. Beépített SMART SUCTION funkciójának köszönhetően működése közben védi a vörösvértesteket, csökkenti a hemolízist, magas hematokrit értéket tart fenn, optimálisan távolítja el a nemkívánt komponenseket (zsír, szabad hemoglobin, heparin, albumin stb.) a vérből.

A készülék könnyen programozható, rendkívül gyorsan indítható, használata könnyen elsajátítható és színes érintőképernyős kijelzője-, vonalkód olvasója-, messziről látható státusz jelző lámpája-, állandóan elérhető HELP menüje révén segíti a felhasználókat és minimálisra csökkenti a technikai hibák lehetőségét.

A CELL SAVER ELITE+ műszerkocsija/állványa segítségével rendkívül könnyen mozgatható. A felhasználók többféle szett összeállításból választhatnak. A szetteket színkódolásuk segítségével könnyű kezelni és az átlátszó műszer tető révén működés közben is könnyen ellenőrizhetőek.

Az egyénre szabott szettek gyors összeállítást és indítást tesznek lehetővé.
A CELL SAVER ELITE+ kitűnő támogató eszköz mind szívsebészeti centrumokban, mind érsebészeti-, nőgyógyászati-, traumatológiai-, transzplantációs és orthopédiai központokban.