fillmed logó

A Fillmed világszerte ismert márka, amely 35 éve kínál anti-aging termékeket orvosok és páciensek számára.

Kínálatukban egyaránt megtalálhatóak az innovatív töltőanyagok, revitalizáló injekciók és ampullák, peelingek, valamint professzionális orvosi kozmetikumok.

A Filorga termékei egyedi filozófiát képviselnek és speciális, kombinált anti-aging technikát és kezelési lehetőségeket tesznek lehetővé.

ampillák és injekciók

Az ART FILLER ® termékcsalád többféle biológialig lebomló, nem állati eredetű, viszkoelasztikus keresztkötött (BBDE) hialuronsav gélt foglal magába. Biotechnológiai eljárással, fermentációval állítják elő őket, Streptococcus equii baktériumból.

TRI-HYAL® TECHNOLÓGIA

polirevitalizációs oldat

Az ART FILLER® család minden tagja magában hordozza az egyedi TRI-HYAL® technológiát. A TRI-HYAL® technológiai a nagyon hosszú láncú hialuronsav (>3 500 00 Da), hosszú láncú hialuronsav (1 000 000-2 000 000 Da) és szabad hialuronsav kombinációjából áll.

Az NCTF®135 HA és ART FILLER® termékek kezelés sorozatokon belüli kombinációja egy rendkívül egyedi arc rejuvenációs eljárást tesznek lehetővé.

A FillMed bemutatja: A NANOSOFT™ micro-tű: A Fillmed Laboratories a NanoPass céggel együttműködve létrehozta első mikro tűs eszközét, a NANOSOFT™-ot, amit az NCTF® 135 HA polirevitalizációs oldat beadásához terveztek, a finom ráncok kezelésére, illetve a bőr rejuvenációjának céljából.

Peel termékcsalád a specifikus savaknak köszönhetően célzott hatással bírnak mindegyik bőrproblémára.

Skin perfusion kozmetikai termékek csúcsminőségű kozmetológiai készítmények, a kozmetológiai hatékonyság és kozmetikai szenzualitás kombinálása által.

Skin perfusion