• Post published:2020-02-16
  • Post category:Fillmed
Fillmed laboratories logo

A francia FillMed Laboratórium magas minőségű, koncentrált formulájú hatóanyagai azonnal látható eredménnyel javítják az Ön bőrének állapotát. A kezeléseket követően bőre azonnal élénk színű, egészségtől ragyogó lesz, a bőr textúrája tömörebb és simább, érintésre pedig ellenállhatatlanul puha és selymes. A FillMed kezelések és otthoni kozmetikumok segítenek megőrizni bőre fiatalságát és fenntartani az esztétikai beavatkozások hatásait. A FilLMed nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a kezeléseit végző kozmetikusok a legmagasabb szintű képzést kapják. Ők segítenek kiválasztani az Ön számára legelőnyösebb szalonkezelést és otthoni kozmetikumokat.

A FillMed Professional Skin Perfusion 1 órás anti-aging kezelései:

A kezelések mindegyike tartalmaz radírozást, vagy savas hámlasztást – az Ön bőrtípusához igazodva

Hyaluron infúzió Arckezelés – Extra hidratálás és anti-aging

A nagy és kis molekulasúlyú hialuronsavnak köszönhetően a kezelés extra hidratáltságot és teltséget eredményez, sejt szinten is. Helyreállítja a bőr hidratációs védelmi vonalát, feltölti a vízhiány okozta finom ráncokat.

Re-Time Arckezelés – sejtkommunikáló összetevőkkel az ráncmentes bőrért           

A kiemelkedően magas minőségű A-vitamin (retinol) hatóanyag tartalmú arckezelésnek köszönhetően a ráncok kisimulnak, az arcbőr teltebb, tömörebb, hidratáltabb lesz.

AA-Lift Intenzív lifting arckezelés – teljes bőrfeltöltő anti-aging kezelés

Az arckezelés alatt használt aktív hatóanyagok a kollagén és elasztin peptidek regenerálják a megereszkedett, tónusvesztett bőrt, amely újra feszes és rugalmas lesz.

High-Light Arckezelés – ragyogó, tündöklő bőr 

A rendkívül magas antioxidáns tartalmú arckezelés hatására a bőr visszanyeri ragyogását. Már az első kezelés után láthatóan sugárzóbb lesz.

A C-vitamin és a fitinsav csökkenti a pigmentfoltokat és egységes ragyogó arcbőrt kölcsönöz.

C-Light Arckezelés – a pigmentfoltoktól mentes, ragyogóan fiatalos bőrért

Az arckezelés során használt magas minőségű, stabilizált C-vitamin fokozza a kollagén termelődést. Felélénkíti a fakó, fáradt bőrt, mely így visszanyeri a ragyogását. Az erős antioxidáns hatásnak köszönhetően a bőr minősége javul, ragyogóan sugárzó lesz.

Skin-Balance Arckezelés – A kiegyensúlyozott arcbőrért

A kezelés során használt hatóanyagok kíméletesen, de mégis alaposan megtisztítják a bőrt és a pórusokat is. Szabályozzák a faggyútermelődést. Az szalicilsav enyhe hámlasztó hatása miatt simítja a bőrt és csökkenti a pórusok méretét.

Express kezelések vagy kiegészítő kezelések – 30 perces kezelések, amelyeket akár az ebédszünetében is igénybe vehet

Hámlasztás az ebédszünetben – bőrtípusnak megfelelő savas hámlasztás az arcbőr megújulásáért

Exkluzív dekoltázs, nyak és kéz kezelés  – bőrtípusnak megfelelő savas hámlasztás a bőr megújulásáért

Szem 360° – a szemkörnyék kisimítására és fiatalítására koncentráló kezelés